Referenties

Tevredenheidsonderzoek Blik op Werk (sep 2018)

In september 2018 heeft Blik op Werk een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder cliënten van José Lenders. Gemiddeld geven zij een 8,6 als tevredenheidscijfer. Wat Cliënten schreven over José Lenders:

“Bij José staat de mens écht centraal en ze kijkt naar blokkades op een manier die ik nog niet eerder heb meegemaakt. Door inzicht te verschaffen, want je moet en kunt het enkel zelf doen, lost ze deze ook samen met je op. Verschaft inzicht waardoor het ook blijvend is. Alle psychologen en andere instanties ten spijt, deze zouden haar boek moeten lezen en een bezoek aan haar moeten brengen. Haar werkwijze is niet in enkele zinnen weer te geven, dat zou haar te kort doen.”

“José is een open persoon. Ze weet door de juiste manier van vragen stellen tot de kern te komen. Op deze manier werd ik zelf getriggerd en geïnspireerd om naar mezelf te kijken en beren op de weg los te laten. Ik heb José als een oprecht een fijn persoon ervaren, door de spiegel voor te houden ben ik in balans!”

“Professioneel, betrokken, inspirerend en motiverend. Ik ging er altijd met een positief en energiek gevoel de deur uit”

“Verbaasd hoe goed José mij heeft kunnen helpen. Zeer tevreden met de werkwijze van José Lenders.”

“José ontzettend bedankt! Je hebt gezorgd voor een keerpunt in mijn leven!”

“Naast de gesprekken en adviezen heeft José ook een massagestoel, dat was een extra service die ik niet had verwacht en was heel fijn voor mij in die tijd, erg hulpvol”

 

Wat anderen schreven naar aanleiding van het boek “Van Werkstress naar Passie”:

“Dit prachtige boek is een praktische handleiding voor leidinggevenden. Het biedt handvatten voor – soms confronterende-  zelfreflectie en dienend leiderschap. Doel: met meer passie samen aan het werk. De veelzijdigheid in de methoden om stress aan te pakken maakt dit boek bij uitstek geschikt om in groepsverband te bespreken. Het door José ontwikkelde PASSIE-protocol bestaat uit zes logische stappen. Je kunt meteen aan de slag!”

Wim Krings – boekhandel Krings Sittard, Voormalig lid boekenpanel “De Wereld Draait Door”

 

“Vaak hoor ik dat passie in je werk voor een enkele geluksvogel is weggelegd. Is dat echt zo? Wat mij betreft niet! Vandaar dat ik enorm blij ben met José haar verhelderende boek. De praktijkvoorbeelden vind ik geweldig, ze zijn volledig uit de dagelijkse (werk)praktijk gegrepen. José schetst hoe  je in zes stappen van werkstress naar passie kunt reizen. Een reis die ik van harte aanbeveel.”

Margreet Noordanus – Vlodrop, Bedrijfscoaching met paarden en schrijfster

 

“Door stress en ervaren werkdruk kunnen gewenste waarden en normen niet meer worden nageleefd. Als leidinggevende merk je dat zowel personen als bedrijven daar last van ondervinden. Zelf is de auteur daardoor twaalf jaar arbeidsongeschikt geweest. Ze werd geholpen door een kinesiologe bij het loslaten van haar beperkende overtuigingen. Met deze ervaring en haar ervaring als counselor en trainer onderscheidt ze drie niveaus van overlast: fysiek (functioneren en arbeidsomstandigheden), organisatorisch (overtuigen en bedrijfscultuur) en motivationeel (zingeving en missie). Om beter om te gaan met stress adviseert ze leidinggevenden om het door haar ontwikkelde zesstappenplan PASSIE te gebruiken: Potentie, Angels, Systeem, Stress-ontlading, Implementatie en Expressie. De nadruk ligt daarbij op identiteit, zingeving, (zelf)reflectie en systeemverandering. Zielsmanagement, dienend leiderschap, een gezond financieel beleid en een wereld vol passie moeten dat mogelijk maken. Alweer een andere methode om door zelfreflectie anders tegen oorzaak en gevolg van stress aan te kijken.”

Drs. J.J.M. van der Heijden NBD Biblion Afd. Redactie Media Aanbod

 

Bestel direct het boek “Van Werkstress naar Passie” en ontvang een, eventueel gesigneerde, versie voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten.