Over mij

Profielfoto

Hoe het begon: Van werkstress naar passie

Ik geloof dat ieders leven zinvol is en dat je elkaar nodig hebt om dat te ervaren.
Prettig werk, participeren helpt je voor een belangrijk deel bij het creëren van die ervaring .

Mijn naam is José Lenders en ik geloof dat jij als ondernemer een belangrijke rol speelt in het leven van heel veel mensen. Je beïnvloedt het leven van je medewerkers, je klanten, leveranciers en niet te vergeten dat van je zelf.

Ik geloof:

  • dat jij als ondernemer de potentie hebt om constructief te reageren op stress en ervaren werkdruk
  • dat je mensen heel eenvoudig kunt motiveren het beste uit zichzelf te halen en dat in te zetten voor jouw bedrijf.

Ik help jou dan ook graag om stress in jouw onderneming om te zetten in passie en de betrokkenheid en inzet van medewerkers te vergroten. Het door mij ontwikkelde PASSIE – protocol begeleidt dat proces in 6 logische stappen.

Als zelfstandig onderneemster begeleid ik vanaf 1996 zowel ondernemers, werknemers als werklozen in hun zoektocht naar gezondheid, ontspanning, motivatie en zingeving. Sommigen van hen wachten met hulp vragen tot ze niet meer kunnen functioneren en ziek worden, anderen komen al veel eerder, juist om ziek zijn te voorkomen. Mijn ervaring met zoveel verschillende mensen, wensen en klachten leert dat er in ieders leven een systeem zit dat we kunnen beïnvloeden om weer energiek en vol overtuiging aan de slag te gaan.

Deze ervaring heb ik aan den lijve ondervonden. Op mijn 24e werd ik ziek, dat duurde achteraf twaalf jaar. De laatste zes jaar had ik zelfs een rolstoel nodig om buitenshuis iets te kunnen doen. Het ontdekken van het systeem in mijn stressmomenten en in de lichamelijke klachten gaf mij inzicht in wat nodig was om weer gezond en energiek te leven.

En dat gun ik jou ook!
Passie voor jezelf en passie voor je medewerkers waardoor je met enthousiasme je bedrijf verder kunt ontwikkelen of meer vrije tijd creëert.

Ik nodig je dan ook van harte uit mijn gratis e-book te downloaden. Het is bestemd voor jou als leider van het bedrijf en zeker ook voor de managers en leidinggevenden die net als jij veel invloed hebben op het geheel. Het e-book bevat een deel van het boek Van Werkstress naar Passie en laat je kennismaken met deze unieke reis met als bestemming: Passie.

Natuurlijk kun je persoonlijk contact met mij opnemen voor vragen of het maken van een afspraak.

Bestel direct het boek “Van Werkstress naar Passie” en ontvang een, eventueel gesigneerde, versie voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten.

Voel je welkom!

José Lenders

 

Privacy- en klachtenreglement en algemene voorwaarden