Inspirerende netwerklunch voor werkgevers

Financiële, psychische en/of fysieke problemen van werknemers beïnvloeden uw bedrijf! Kom bijtijds in actie. Wij ondersteunen u daarbij op onze eigenzinnige en efficiënte manier. 

Vorige maand gingen we hierover in gesprek met meerdere werkgevers tijdens de door ons aangeboden netwerklunch. Dat werd een inspirerende bijeenkomst en zeker voor herhaling vatbaar.

Graag nodigen we u daarom uit voor de volgende gratis netwerklunch en wel op 12 oktober 2022.  Noteer deze alvast in uw agenda en kom ook in actie om de financiële, psychische en/of fysieke problemen van werknemers aan te pakken of beter nog, te voorkomen.  

Voor u als werkgever kunnen problemen van uw werknemer uw bedrijf drastisch beïnvloeden!

Een aantal feiten op een rij

 • Werkstress is beroepsziekte nummer 1
  – Eén op de drie mensen verzuimt weleens vanwege werk gerelateerde psychische klachten.
  – Een zieke werknemer kost uw bedrijf gemiddeld € 250,- tot € 400,- per dag.
 • Werknemers met schulden
  – 12% van de werknemers heeft financiële problemen en 62% van de werkgevers heeft hier last van. Een werknemer met schulden kost u ongeveer € 13.000 per jaar.
 • Werkende ouders met financiële problemen hebben tot gevolg dat 126.000 kinderen in Nederland in armoede opgroeien en sociaal uitgesloten worden. Zij kunnen niet deelnemen aan sport- of cultuuractiviteiten of beschikken niet over een computer of fiets.
 • Werknemers met chronische aandoeningen
  – Ongeveer 5,3 miljoen mensen in Nederland krijgen hiermee te maken. Hierbij denken we aan reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, COPD, astma, ME, MS, hartklachten. Omdat deze aandoeningen impact hebben op alle levensgebieden is aandacht voor alle facetten van “positieve gezondheid” nodig om toch te blijven functioneren.

Dan hebben we nog niet gesproken over het effect van stress en verzuim op de werkvloer!

Problemen vanuit de kern aanpakken
Wij geloven erin dat iedereen erbij gebaat is om dit probleem vanuit de kern op te lossen. We denken ook dat alléén één vorm van coaching, zoals budget coaching of een lifestyle coach een te oppervlakkig antwoord is op deze problematiek. Want al te vaak spelen er onderliggende zaken die aangepakt dienen te worden om niet opnieuw de weg kwijt te raken en in oude patronen te vervallen.

Jarenlange kennis en nu een uitbreiding van diensten 
Binnen José Lenders, Advies, begeleiding & counseling ondersteunen we mensen al 25 jaar succesvol bij het nemen van eigen regie en verantwoordelijkheid middels het PASSIE-protocol. We zijn nu een samenwerking aangegaan met zowel gediplomeerd budgetcoach Mieke Huibers als met Lara Smit-Selen, ervaringsdeskundige en trainer voor mensen met chronische aandoeningen. Ons doel is dat uw werknemers weer financieel en persoonlijk vitaal worden en ook voor de lange duur inzetbaar blijven. Hun kwaliteiten hoeven zo niet verloren te gaan voor uw bedrijf. Graag willen wij met u in gesprek over de aanpak van genoemde problemen van werknemers. We zijn benieuwd naar uw ervaringen en wensen.

“Ik durfde nooit iets te zeggen over mijn financiële problemen. Door de hulp van de budgetcoach zie ik mijn toekomst nu weer zonnig in”

Aandacht voor de kinderen
Om ook kinderen uit de bedoelde gezinnen te helpen, neemt “Sam& Venlo” (Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Leergeld Venlo) ons tijdens de lunch mee in hun missie om werkgevers te stimuleren om geldproblemen en schuldenproblematiek op de werkvloer bespreekbaar te maken. “Sam& Venlo” biedt kinderen waarvan de ouders leven van een ‘smalle beurs’ de mogelijkheid deel te nemen aan sport- en cultuuractiviteiten en levert een bijdrage aan de betaling van o.a. zwemlessen, fietsen en computers.

Kom in actie
Kom nu in actie om de financiële, psychische en/of fysieke problemen van werknemers aan te pakken. We helpen u graag middels coaching en trainingen op basis van het PASSIE-protocol 

Meer weten over ons en onze werkwijze? Meld je dan nu aan voor de gratis netwerklunch op 12 oktober 2022 via jose@joselenders.nl  Vol = Vol
Bezoek ook onze website: www.joselenders.nl of neem direct contact met ons op: 077 3510989 / 06 26092427. Welkom!