Hoe beïnvloed jij je klant en opdrachtgever in een paar seconden?

Ken je het gevoel dat je al bij het eerste moment sympathie voor iemand hebt? Of je neemt juist wat meer afstand en kijkt eerst de kat uit de boom voordat jij je open stelt?

In een paar seconden wordt het beeld van de ander beoordeeld; vind ik deze persoon oké of niet oké. Je hersenen zijn heel duidelijk in hun keuze: Het is JA of NEE. In de momenten daarna gaan ze op zoek naar de bevestiging van hun keuze. Het verloop van het gesprek wordt sterk bepaald door deze start en daarmee de kans op al of geen verdere (zakelijke) samenwerking. Heel handig om te weten, zeker als je afhankelijk bent van korte contacten en snelle beslissingen van mensen.

Waarachtig zijn en authenticiteit vormen de basis van je uitstraling. Maar hoe laat je die zien? Welke kleuren en stijl passen bij jou,  gebruik jij je stem zodanig dat je de ander echt  bereikt, hoe is je houding? Past het geheel bij elkaar?

Wil je weten hoe jij je uitstraling en daarmee het contact met anderen positief kunt beïnvloeden? Meld je dan aan voor de dagworkshop “Ken je (professionele) uitstraling” op 8 april 2016. Neem je partner, vrienden of collega’s mee voor een onvergetelijke indruk.  Kosten € 110,-  p.p. inclusief lunch, drankjes en leuke contacten.

Voor meer info en aanmelden klik hier