FAQs

Klik op de vraag om het antwoord te lezen.

Welke verplichting ga ik aan als ik van de aanbiedingen gebruik maak?

Geen enkele. Voel je vrij om te kiezen wat je vervolgstappen zijn rondom implementatie van de expertise die we met je delen.

Als ik het boek niet gelezen heb, kan ik dan toch van de aanbiedingen gebruik maken?

Dat kan zeker wel, maar je haalt meer uit de gratis aangeboden activiteiten als je je hebt voorbereid via het boek.

Kan ik met meerdere mensen meedoen aan de gratis activiteiten waarmee ik het boek gedeeld heb?

Bij de workshop balanslopen is het juist erg fijn om een collega mee te nemen. Het stimuleert om daadwerkelijk in je dagelijkse leven daarmee aan de slag te gaan. Bij het bedrijfsbezoek en persoonlijke implementatie sessie kun je zelf bepalen wie bij het gesprek aanwezig zijn.

Zijn de trainingen betaalde activiteiten?

Dat klopt. Afhankelijk van de combinatie van trainingen die je kiest, kunnen we aantrekkelijke aanbiedingen voorstellen. Wil je een offerte ontvangen, laat ons dat dan weten via persoonlijk contact.

Zijn de coachings/reïntegratie trajecten voor individuele werknemers allemaal betaalde activiteiten?

Ja, de prijzen worden na een intake met de desbetreffende persoon geoffreerd. Afhankelijk van de problematiek omvat een begeleidingstraject voor (zieke) werknemers 4 – 10 consulten van 1 uur. Een 2e spoor reïntegratietraject duurt maximaal 1 jaar.

Voldoen jullie aan de eisen die de overheid stelt aan tussentijdse interventies en 2e spoor reïntegratietrajecten?

Ja, wij bezitten het Blik op Werk keurmerk en zijn daarmee bevoegd om deze trajecten uit te voeren. Middels het klanttevredenheidsonderzoek (2014-2015) beloonden de werknemers/werklozen ons met een 8,7 gemiddeld en de werkgevers beoordeelden ons werk met een 9.

Waar kan ik gemakkelijk parkeren?

Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Arsenaal in de Nassaustraat op een afstand van 50 meter van het praktijkadres. Neem hiervoor uitgang “Arsenaal”. De route naar deze parkeergarage is duidelijk op de verkeersborden aangegeven.

 

Staat je vraag er niet bij; voel je dan vrij om via persoonlijk contact je vraag te stellen .

Bestel direct het boek “Van Werkstress naar Passie” en ontvang een, eventueel gesigneerde, versie voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten.