Aanbiedingen

Omdat we het belangrijk vinden om op basis van vertrouwen met elkaar te werken, bieden we je meerdere diensten aan waarin je onze expertise en gastvrijheid kunt ervaren.

Zinvol communiceren

Heeft u het boek gelezen? Klik dan hier om de beloofde extra informatie te krijgen over communicatiestijlen en kernkwadranten. Voor de volledige training neem contact met ons op.

Bedrijfsbezoek

Wil je binnen je bedrijf meer aandacht voor het verminderen van werkstress? Wil je aan de slag met duurzame inzetbaarheid van je werknemers? Graag breng ik een bezoek aan jouw bedrijf om problemen of aandachtspunten in kaart te brengen en mogelijkheden te inventariseren.

Klik hier om je aan te melden.

Stressontlading in de praktijk

Tijdens dit actieve programma doorloop je kort de eerste 3 stappen van het PASSIE – protocol om vervolgens alle aandacht te kunnen geven aan de 4e stap: stressontlading. Het programma is afwisselend en zeker niet alledaags, laat je uitdagen. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een bijzondere ervaring én met praktische tools om dagelijks spanning met plezier los te laten.

Klik hier om je aan te melden.

Voel je vrij om via persoonlijk contact te reageren of een vraag te stellen .

Bestel direct het boek “Van Werkstress naar Passie” en ontvang een, eventueel gesigneerde, versie voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten.